Over Segwaycitytours.be

Over ons

Over Segway City Tours

Wij zijn ‘Segway City Tours Belgium’, en we organiseren de populaire ‘segway city tours’ in o.a. Brussel, Gent en Antwerpen (maar ook mogelijk op andere locaties, zie overzicht). Dit zijn steeds ‘begeleide’ toeristische rondritten.

Het is niet mogelijk om een segway apart te huren zonder gids. We beschikken met onze 40 segways over de grootste Segway-vloot in België, en met onze jarenlange ervaring van toeristische rondritten op de segway in onze Vlaamse Kunststeden, alsook onze op maat gemaakte ‘team-building’ activiteiten op de segway, kunnen wij u steeds een leuke segway-ervaring aanbieden.

Een ‘segway City Tour’ is niet alleen een heel originele manier om een stad vanop een segway te ontdekken, maar het is vooral ook gewoon ‘fun’ om te doen. Onder begeleiding van onze gids komt u langsheen alle bekende en minder bekende plekjes in de stad, en dat op 1 of 2 uur tijd, al naargelang uw keuze. De afstand die je op deze tijd kan overbruggen is natuurlijk veel groter dan bij een ‘wandeltocht’, en je ziet ‘meer’ op ‘minder’ tijd.

De ‘segway city tour’ is steeds een goede mix van geschiedenis en cultuur, met ook een snuifje humor en allerlei leuke verhaaltjes en anekdotes over bepaalde plaatsen en gebouwen in de stad. Er bestaan naast de ‘klassieke’ city tours doorheen de stad ook bepaalde ‘thema’ bezoeken, zoals o.a in Brussel met de ‘stripverhalen’ tour langsheen meerdere muurschilderingen van Belgische striphelden.

Omdat we ook veiligheid hoog in het vaandel dragen, beginnen we steeds eerst met een verplichte ‘segway-initiatie’ van 15 minuten (reeds mee inbegrepen in de timing van de segway tour). Gedurende deze tijd kunnen we alle deelnemers aan de tour veilig en wel op de segway plaatsen en ze voorbereiden op onze tocht doorheen de stad. Deelname aan onze tours kan reeds vanaf de leeftijd van 12 jaar, en is helemaal niet moeilijk zodat het voor alle leeftijden toegankelijk is.

Contacteer ons gerust indien u verdere vragen zou hebben over deze ‘segway city tours’, en we helpen u graag verder.

Tot gauw!

Het ‘Segway City Tours’ Team

Gelukkige klanten
0 K+
actief
0 Jaar
segways te huur
0 +

Onze Segway Tour Locaties

Bekijk onze Segway City Tour Locaties in Antwerpen, Brussel & Gent.

Segway City Tour Antwerpen

Simpelweg de beste manier om Antwerpen te ontdekken.

Beschikbaar
vanaf 1 uur
Segway City Tour Brussel

Simpelweg de beste manier om Brussel te ontdekken. 

Beschikbaar
vanaf 1 uur
Segway City Tour Gent

Simpelweg de beste manier om Gent te ontdekken.

Beschikbaar
vanaf 1 uur