Antwerpen Segway Gidstour

Segway City Tours Antwerpen

Verken Antwerpen met de Segway. Simpelweg de leukste manier om Antwerp te ontdekken!

Segway Huren in Antwerpen Beleef de stad op wieltjes

Geniet van de geschiedenis, het erfgoed en de levendige cultuur van de stad Antwerpen op een leuke en futuristische Segway. 

Unieke routes door Antwerpen

Een andere en schitterende manier om de bezienswaardigheden van Antwerpen te zien!

Met begeleiding van lokale gids

Laat je meenemen met de verhalen van de gids. Ontrafel samen de geheimen van de bruisende stad Antwerpen.

Segway Brussel City Tour

Ontdek het centrum van Antwerpen op een leuke Segway! Wij bieden tours aan voor individuen, groepen, bedrijven en privéfeesten.

Segway Antwerpen City Tours

In Antwerpen hebben we enkele leuke tours uitgestippeld.
Ontdek hieronder de verschillende Antwerpse Segway Tours.

* Prijzen variëren in functie van het aantal deelnemers en de duur van de tour. 

Vanaf 15 personen dient een tweede begeleider aanwezig te zijn, deze wordt in meerprijs aangerekend.

Vaakgestelde vragen

Op onze tour komen we langsheen alle bekende mooie gebouwen en plaatsen in de historische binnenstad, onder begeleiding van een gids.Het is vooral een originele manier om de stad te ontdekken en is ook gewoon heel ‘fun’ om te doen.

Onze tours zijn beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels.

Nee, dit is niet mogelijk daar dit niet kan omwille van de timing van de tour (2 uur of 1 uur tijd) en we meerdere opeenvolgende tours per dag hebben met een vast vertrekuur. Ook omwille van praktische redenen is dit niet mogelijk (bijvoorbeeld probleem om segways te parkeren).

Het maximaal aantal deelnemers aan een segway tour is 20 personen, dit omwille van praktische en vooral veiligheidsredenen. Vermits we in het drukke stadscentrum rijden en we dus ook verkeerslichten en kruispunten tegenkomen, maakt dat de groep niet groter kan zijn dan 20 pax. Indien een groep zou bestaan uit 30 mensen, dan kunnen we gaan opsplitsen in 2 groepen van 15, maar dan wel op een ander tijdstip van de dag (vermits we over 1 gids beschikken). Het minimale aantal deelnemers voor een segway tour is 6 personen in Brussel en 8 personen in Gent. Het kan dus zijn dat we u als koppel (2 mensen) samen zetten met andere klanten om zo aan minstens 6 deelnemers te komen zodat er een segway tour kan plaatsvinden.We hebben geen privé-tours ter beschikking, maar regelen wel speciale ‘slots’ voor bedrijven en teambuilding tours.

De tour van 1 uur tijd is aan 40 Euro per persoon en de tour van 2 uur tijd is aan 55 Euro per persoon. Opgelet, voor grote groepen en bedrijven zijn er mogelijks andere tarieven van toepassing, en maken we een specifieke offerte op.

Klanten getuigen

Neem het niet van ons aan, maar van onze klanten.