Gent Segway Gidstour

Segway City Tours Gent

Verken Gent met de Segway. Simpelweg de leukste manier om Gent te ontdekken!

Door Gent en omstreken
met de Segway

Geniet van de geschiedenis, het erfgoed en de levendige cultuur van Gent op een leuke en futuristische Segway. 

Unieke routes door Gent

Een andere en schitterende manier om de bezienswaardigheden van Gent te zien!

Met begeleiding van lokale gids

Laat je meenemen met de verhalen van de gids. Ontrafel samen de geheimen van de Gentse stad.

Segway Gent City Tour

Ontdek het centrum van Gent op een leuke Segway! Wij bieden tours aan voor individuen, groepen, bedrijven en privéfeesten.

Segway Gent Tours

In Gent hebben we enkele leuke tours uitgestippeld.
Ontdek hieronder de verschillende Gentse Segway Tours.

* Prijzen variëren in functie van het aantal deelnemers en de duur van de tour. 

Vanaf 15 personen dient een tweede begeleider aanwezig te zijn, deze wordt in meerprijs aangerekend.

Vaakgestelde vragen

Op onze tour komen we langsheen alle bekende mooie gebouwen en plaatsen in de historische binnenstad, onder begeleiding van een gids.Het is vooral een originele manier om de stad te ontdekken en is ook gewoon heel ‘fun’ om te doen. Voor Gent is dit o.a. de Sint Baafs Kathedraal, bibliotheek De Krook, Korenlei en Graslei, het Gravensteen en Rabot.

Onze tours zijn beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels.

Nee, dit is niet mogelijk daar dit niet kan omwille van de timing van de tour (2 uur of 1 uur tijd) en we meerdere opeenvolgende tours per dag hebben met een vast vertrekuur. Ook omwille van praktische redenen is dit niet mogelijk (bijvoorbeeld probleem om segways te parkeren).

Het maximaal aantal deelnemers aan een segway tour is 20 personen, dit omwille van praktische en vooral veiligheidsredenen. Vermits we in het drukke stadscentrum rijden en we dus ook verkeerslichten en kruispunten tegenkomen, maakt dat de groep niet groter kan zijn dan 20 pax. Indien een groep zou bestaan uit 30 mensen, dan kunnen we gaan opsplitsen in 2 groepen van 15, maar dan wel op een ander tijdstip van de dag (vermits we over 1 gids beschikken). Het minimale aantal deelnemers voor een segway tour is 6 personen in Brussel en 8 personen in Gent. Het kan dus zijn dat we u als koppel (2 mensen) samen zetten met andere klanten om zo aan minstens 6 deelnemers te komen zodat er een segway tour kan plaatsvinden.We hebben geen privé-tours ter beschikking, maar regelen wel speciale ‘slots’ voor bedrijven en teambuilding tours.

Een reservatie dient te gebeuren via mail of het aanvraagformulier, en dan kan er indien gewenst een ‘betaallink’ gezonden wordenl (via MOLLIE) voor een online betaling met een bankkaart. Er is ook de mogelijkheid om de tour te betalen met cash geld ter plaatse voor aanvang van de tour, aan de gids. Voor bedrijven en ‘events / teambuilding’ is er natuurlijk ook een betaling via facturatie mogelijk.

 

Voor Gent is dit aan het ‘Baudelopark’, Koning Willem I – kaai, in de buurt van brouwerij Gruut.

Klanten getuigen

Neem het niet van ons aan, maar van onze klanten.