Vliegtuig spotters tour

Segway Brussels Airport Tour

Zaventem Luchthaven Segway Tour

Ontdek de luchthaven van zaventem al rollend op een segway begeleid in groep! 

Brussels Airport Tour met de Segway

Heb je zin om eens iets heel anders te doen dan de klassieke ‘segway city tour’ in één van onze Vlaamse Kunststeden, en toch een leuke ervaring te hebben op de segway, dan is er speciaal voor u nu ook de ‘segway Brussels Airport tour’!

Unieke spots rond de luchthaven

Op deze rondom de luchthaven van Zaventem gelegen segway tour komen we niet langsheen de gekende drukke vertrek- en aankomst terminals aan het hoofdgebouw, maar wel langsheen de landingsbaan 25L/07R, de luchtverkeerstoren, het vliegtuig spotters-platform alsook het ‘repatriëringscentrum 127bis’.

Parcour rond luchthaven met topzicht

We volgen dus een kleine lus rondom het vliegveld (want binnen de omheining en op het terrein zelf is dit niet toegestaan) waardoor u vlakbij de piste kan rijden en we houden ook even halt aan het platform van de vliegtuig spotters, waar u de vliegtuigen ook van kortbij kan zien opstijgen of landen.

Met begeleiding van lokale gids

Een leuke uitstap op de segway voor gans de familie of vriendengroep of voor een originele bedrijfs-teambuilding activiteit.

Vaakgestelde vragen

Deze segway tour neemt ongeveer 1 a 1,5 uur tijd in beslag, met de segway-initiatie mee inbegrepen en heeft een tarief van 49 Euro per persoon. Opgelet: deze segway tour kan pas vanaf een minimaal aantal deelnemers van 10 mensen en een maximum aantal van 20 mensen (dit omwille van logisitieke redenen). Opgelet: vanaf meer dan 14 deelnemers is er ook verplicht een 2e extra begeleider nodig om mee achteraan de groep te rijden, dit omwille van de veiligheid! Deze extra begeleider heeft een vaste kost van 155 Euro. 

Op het einde van deze segway tour heeft u ook de mogelijkheid om iets te drinken (en/of te eten) in de lokale brasserie waar we mee samenwerken in Steenokkerzeel (en waar ook het vertrekpunt is van deze Segway tour). Tot binnenkort aan de luchthaven!

Klanten getuigen

Neem het niet van ons aan, maar van onze klanten.